Povestiri si snoave romanesti
Nici nu au cum să nu vă placă! Tocmai d-asta am un sfat pentru voi toți: dacă veți urmări comunicatele de presă din secțiunea specială UrbanKid.ro, veți afla numai despre evenimentele super faine pentru copii și pentru părinți care au loc în București și nu numai (da, da, da, ne lăudăm 😀 )
Vă anunțam acum ceva zile despre evenimentul „Povestiri și snoave românești” care a avut loc joi, la „Diverta” din Mall Vitan. Ce s-a întâmplat mai precis acolo? Păi, copiii de la Școala nr.1 Pantelimon și de la Școala nr. 195 i-au arătat cum se joacă o piesă de teatru de pici chiar actriței Anca Sigartău, cei mici punând în scenă o piesă cu Păcală.
Povestiri si snoave romanesti
Micii actori au stat apoi cuminței să asculte totul despre lansarea cărții de colorat și de citit “Zâna Bombonică și florile fermecate” și la final, un reprezentant al Muzeului Național al Literaturii Române le-a explicat picilor care sunt pașii pentru a publica o carte.
Lăudăm evenimentul și promitem că vom reveni și cu alte cursuri/ateliere/întâlniri pe care să le lăudăm în gura mare pe tot UrbanKid.ro. 🙂
Care a fost ultimul eveniment fain la care ați fost cu ai voștri?