Muză. Muzică. Muzeu înseamnă programe organizate de asociația De dragul artei la Muzeul Național George Enescu. Prin intermediul acestor întâlniri copiii vor învăța despre muzică și instrumente muzicale, vor vizita muzeul și vor afla că educația nu înseamnă doar un anumit lucru, ci se poate integra și dezvolta natural, intuitiv și cel mai important, amuzant și interactiv.
Totul are loc sub îndrumarea specialiştilor în educaţie muzeală şi dans creativ şi cu ajutorul unor muzicieni care vor cânta şi încânta copiii și părinții cu fragmente din lucrări cunoscute ale universului enescian.
Muză. Muzică. Muzeu ne propune două teme. Este vorba despre „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş”, program pentru copiii de 2-3 ani şi 4-6 ani, și „Domnul Do şi Domnişoara La”, special pentru copiii de 2-3 ani şi 4-6 ani.
Dacă primul presupune jocuri muzicale pentru familii, cu flaut, pian sau vioară, al doilea înseamnă o vizită în muzeu și organizarea unei mici orchestre cu ajutorul copiilor care vor fi… personaje muzicale.
Programele încep acum, pe 10 noiembrie și durează până la început de decembrie, așa că aveți timp berechet să vă faceți planurile și programul din timp.
Vă las cu programul complet și vă urez distracție plăcută!