Dacă ieri vă spuneam despre o altă piesă de teatru, astăzi vă anunț că la Muzeul Țăranului Român se joacă o altă piesă de teatru de neratat pentru copii.
Este vorba despre un spectacol în care Albă ca Zăpada se întâlnește cu Mutulică.

Știm cu toții clasica poveste a prințesei Albă ca Zăpada. Alungată de cruzimea Mașterei, ea se refugiază în casa celor șapte pitici și trăiește fericită cu ei, până când Maștera o găsește și o supune unor încercări. La final, Albă ca Zăpada mușcă din măr, dar este salvată și trăiește fericită până la adânci bătrâneți.
V-ați gândit vreodată că în scenă poate apărea doar Mutulică, care face cât șapte? Dar că Maștera poate să muște chiar ea din mărul otrăvit? Unde mai pui că Albă ca Zăpada poate să vă învețe copiii să nu deschidă ușa străinilor, să nu primească daruri de la ei și să asculte de sfaturile voastre.

Cam așa sună descrierea piesei de teatru și eu una recunosc că m-a făcut tare curioasă.
Spectacolul este jucat de Teatrul ZURLI, la Muzeul Țăranului Român mâine, adică duminică, de la ora 12:00. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru cei mici și de 15 lei pentru adulți.
Nu uitați de rezervare însă, pentru că accesul în sala de spectacol se face doar dacă aveți o rezervare în prealabil. O puteți face la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact [@] zurli [.] ro.