Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni este un proiect compus din 5 spectacole de teatru şi muzică care se adresează copiilor între 4 şi 10 ani.
Descrierea spectacolului sună cam așa:

Doi şoricei Sică şi Rică au trăit, pe rând, în vioara lui Antonio Vivaldi, în orga lui Johann Sebastian Bach, în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart, în clavecinul lui Ludwig van Beethoven, în pianul lui Frédérik Chopin… Astăzi, bătrânul Sol povesteşte ce lucruri minunate a aflat de la stră-stră-strănepoţii lui despre copilăriile acestor mari compozitori, despre bucuriile şi tristeţile lor, despre munca obositoare de zi cu zi în faţa instrumentului începând chiar de la vârste foarte mici, despre călătoriile lungi şi obositoare ale celor consideraţi copii minune pe care întreaga Europă dorea să îi vadă şi să îi asculte şi mai ales despre felul în care toţi au învăţat să scrie muzică şi să se bucure de ea.

Nu-i așa că e minunat și parcă și noi adulții ne-am duce la un astfel de spectacol mai cu drag? Prima reprezentație este Copilăria lui Mozart și are loc duminica ce vine, pe 27 ianuarie, de la ora 11:00. Preţul biletelor: 21,20 lei; 12,72 lei, iar durata e de o oră și 10 minute. Biletele se cumpără direct de la Teatrul Odeon.