copil ce picteaza
Ateliere pentru copii fără număr! De data aceasta vă povestesc despre  unul organizat de Fundația Calea Victoriei pentru picii ce se visează pictori.
Începutul cursului constă într-o scurtă prezentare care să îi ajute pe prichindei să înțeleagă “cu ce se mănâncă desenează”. Apoi trecem la lucruri mai serioase, legate de istorie, adică toți copiii prezenți vor afla despre pictura primitivă și apoi vor încerca și ei să facă o operă de artă asemănătoare cu cele prezentate.
Despre Michelangelo, Leonardo Da Vinci ori Botticelli, Art Nouveau ori cum se fac imaginile din puncte multicolore – toate vor fi floare la ureche pentru cei mici după atelier, căci picilor li se va explica, pe înțelesul lor, totul despre pictură.
La final vă mai spun că atelierul are loc la Fundația Calea Victoriei și începe mâine, pe 14 ianuarie, de la ora 18.30.
Cursul costă 150 de lei și e format din 5 ateliere.
Dacă vreți să aflați mai multe informații despre atelierul de pictură vă învităm la secțiunea de comunicate de presă pentru părinți.
Care a fost primul desen al copiilor voștri? Și unde și-au lăsat amprenta de artiști? Perete, agenda de la serviciul lu’ tati sau au fost cuminți și s-au rezumat la o foaie? 🙂

Sursă foto: crimfants/ Flickr.com.