În ultima vreme, v-am povestit de noile noastre descoperiri în materie de cărți Usborne – una cu abțibilduri și cealaltă cu animale marine desenate la scară . A sosit și momentul unui give-away, de fapt primul de pe blog, și mă bucur mult că e vorba despre cărți Usborne, căci îmi plac tare mult și au mare succes la copilași.

9781409580997-aesops-stories-for-little-children

Am tot complotat cu Miriam, mămica din spatele Cufărului cărților, și am ajuns la un cadou format din două cărți pentru un norocos participant. Prima este o carte cu fabulele lui Esop repovestite pentru copilași și frumos ilustrate: Aesop’s stories for little children. Dacă accesați link-ul, puteți vedea și câteva pagini din interior.

abc-sticker-and-colouring-book

A doua este o carte cu activități menite să ajute la familiarizarea cu literele și sunetele care le corespund. După cum spune și titlul, ABC sticker and colouring book, e o carte de colorat cu peste 200 de abțibilduri. La fel, dacă intrați pe pagina cărții de pe site-ul Usborne, puteți vedea câteva pagini.

 

Și acum să vă spun cum puteți ajunge să primiți aceste două cărțulii:

1. intrați pe pagina de facebook a blogului meu și lăsați un comentariu la postarea concursului, în care să vă tăguiți 2 dintre prieteni, apoi

2. dați share la albumul cu oferte al Cufărului cărților pe profilul vostru.

Și dacă vă place ce vedeți, dați un like la pagina Cufărului și bifați căsuța pentru notificări, ca să fiți anunțați de ofertele și promoțiile viitoare.

Toți cei care participă vor primi câte un voucher de 10% reducere pentru prima comandă de la Cufărul cărților. Căștigătorul va fi desemnat prin random.org și anunțat aici și pe facebook, iar cărțile le va primi direct de la Cufărul cărților.

Perioada de participare este de 7 zile, începând de azi, 17 martie. Ceea ce înseamnă că vom anunța câștigătorul pe 24 martie.

Notă: nu pot lua în considerare comentariile de pe blog, numai pe cele de pe facebook. De altfel, nici n-ați putea da tag pe blog. 🙂