curs stiintific copii
După marea redeschidere a Muzeului Antipa, aici s-a lansat și un cub tare drăguț pentru copii. Se numește “Clubul Savanților Trăsniți” și este dedicat atât preșcolarilor, cât și copiilor mai măricei care sunt deja la școală.
Clubul Savanților Trăsniți pentru preșcolari este format din cursuri dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani care vor să înceapă o fascinantă călătorie în lumea experimentelor științifice spectaculoase, precum reproducerea fenomenelor care stau la baza lumii sau tuturor lucrurilor din jurul nostru. Fiecare club este format din câte șase ședințe (din păcate pe prima am ratat-o, pentru că a avut loc ieri, 2 octombrie) care durează câte o oră, pentru tot clubul costul este de 99 lei, iar pentru un singur atelier de 22 lei.
Profesorii nu au uitat nici de școlari, așa că la Muzeul Antipa sunt așteptați și cei care vor să intre în laboratorul lui Einstein și sunt la școală. Informații despre universul în care trăiesc, spațiu sau stelele de pe cer, planetele pe care poate sau nu să se formeze viață, toate vor fi învățate pe parcurs de către cei care vor fi prezenți la ateliere.
Prețurile sunt aceleași ca la Clubul Savanților Trasniți pentru preșcolari, așadar un atelier costă 22 lei și tot clubul 99 lei.
Dacă v-am atras atenția și vreți să vă înscrieți trimiteți mail la maria [.] bezede [@] antipa [.] ro sau dați un telefon la 021/312.88.26 int. 316. Mai multe detalii despre cele două cluburi aflați de pe site-ul Muzeului Antipa!
Voi ați fost în vizită la Antipa până acum? Cum vi s-a părut?
Sursă foto: NASA Webb Telescope/ Flickr.com.