Vrem ca cei mici să aibă încredere în propriile forțe, ca atunci când cresc să fie puternici, cu personalitate, să aibă valori personale și să fie satisfăcuți cu viața și credințele lor, să stea departe de frustrări – pe scurt, să aibă stimă de sine. Problema este că e o linie subțire între a-i crește stima de sine și a nu vedea nimic altceva decât succesul, fiind orbi atunci când vine vorba despre greșeli sau decizii ce aduc cu sine semne multe de întrebare.
Despre toate aceste lucruri vom învăța de la Urania Cremene, Master Trainer & Coach împreună cu Lumea lui MOMO, la Conferinţa de Parenting cu tema “Cum să-i creşti stima de sine”. Conferința are loc de astăzi într-o săptămână, pe 29 mai, la Librăria Bastilia, de la ora 18:00, și este dedicată atât părinților, cât și educatorilor sau bonelor ori psihologilor.
Vom afla despre diferenţa dintre stima de sine, imaginea de sine şi mândrie egocentrică, de unde vine motivația și cum şcoala şi societatea încurajează la copil motivaţia externă, cum de au performerii încredere în ei și cum au dezvoltat asta și nu în ultimul rând cum să ne crește stima de sine.

De ce este importantă stima de sine?

Pentru că ne afectează modul de a gândi și, evident, de a acționa. Cele mai importante persoane din viața unui copil sunt cei din familie, apoi profesorii sau liderii, iar dacă nu învață de la noi despre stima de sine atunci vor afla de la alții, numai că într-o modalitate ce ne este străină.
Stima de sine pozitivă parentală este extrem de importantă în a realiza stima de sine şi eficienţă personală celor mici. Stima de sine pozitivă ajută copiii și nu numai să fie independenți, să-și asume responsabilități, să tolereze pe ceilalți, să-și gestioneze emoțiile și nu în ultimul timp să se mândrească cu realizărilor personale.

Informații “tehnice” Conferinţa de Parenting “Cum să-i creşti stima de sine”

Durată conferinţă: 2,5 ore (18.00-20.30)
Taxa de participare: 60 lei de persoană – dacă vă înscrieți astăzi plătiți 50 de lei pe persoană
Locul de desfăşurare: Librăria Bastilia (Mansardă) Piaţa Romană
Înscrierile se fac la lumealuimomo [@] gmail [.] com şi se confirmă odată cu efectuarea plăţii. Plata se poate face cash la sediul Lumea lui MOMO din Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, sector 1 sau online pe site-ul iabilet.ro, în limita locurilor disponibile. Detalii la telefon: 0723.565.113 sau 0734.397.375
Mai multe despre conferință puteți afla din comunicatul de presă, din secțiunea noastră specială.

Concurs

V-am promis încă din titlu un concurs și mă țin de cuvânt.
Avem o invitație de dat la conferință și o primește cineva care ne va comenta la acest articol și ne va spune care a fost ultima laudă adusă copilului și de ce. Fie că este vorba despre faptul că a udat o floare sau a terminat un desen ne-am dori să aflăm cât mai multe laude aduse celor mici. 🙂
Unul dintre voi se va duce la conferință fără să plătească taxa de intrare, pentru a afla mai multe despre laudele aduse celor mici – anunțăm vinerea aceasta câștigătorul.

LATER UPDATE

A venit momentul să anunțăm câștigătorul: Mihaela felicităăăări multe!
Mulțumim tuturor pentru participare, promitem să revenim cu mai multe concursuri simpatice și utile!