Dacă îi place sau nu să mănânce, nu știm sigur. Dar, cu siguranță, îi place să se joace cu mâncarea.
Interesart vine cu o ofertă tentantă: Atelierul Gastronomic pentru copii. Vor învăța să facă pâine, pizza sau figurine din fructe și legume.
Atelierul se deschide vineri, 22 ianuarie, la ora 18.30, la sediul Atelierului Interesart din strada Știrbei Vodă, nr. 45, etaj 1, apartament 2.
Dacă nu puteși ajunge vineri seara, mai este o grupă de ”bucătari” care va lucra sâmbăta de la ora 11, în același loc.
Cursul va dura o lună și jumătate și va fi împărțit în șase ședinte (una pe săptămână), care va dura o oră și jumătate. Sunt așteptați copiii cu vârste între 5 și 14 ani, fete sau băieți.
Mare atenție! Ținuta este o obligatorie: haine comode, a se citi ”haine care pot fi murdărite, fără ca asta să fie o dramă” 🙂 . Acolo va primi fiecare un șorț de bucătărie, personalizat cu numele lui, pe care îl va păstra ca o garanție a calității de bucătar.
Prețul aceste distracții este de 220 de ron pentru toate cele șase ședințe și este necesară prezența la toate atelierele pentru că sunt structurate astfel încât cel mic să învețe în etape. Înscrierile se fac până joi la 0722. 586. 736 sau office@interesart.ro
Mai jos aveți tematica ședințelor:

  1. Sandviciuri vesele, decorate cu legume.
  2. Minipizza pentru copii.
  3. Pâine de casă – copiii o frământă și îi dau cele mai neobișnuite forme.
  4. Figurine amuzante din fructe și legume – îi vor face pe copii să iubească fructele și legumele.
  5. Prăjituri fără foc – bile de cocos și ciocolată.
  6. Turtă dulce tăiată în forme amuzante decorată în culori vesele.

Spor la treabă și poftă bună! 🙂
*Dedicăm acest post maestrului Viorel Copolovici, mare gastronom și autor al Prânzului din Caserolă! (a dat o stiucă umplută 🙂 )