TNB copii
Cei care au mai fost la Teatrul Naționa pentru Copii știu că Sala 99 (intrarea pe la fosta Agenție de bilete) este sala dedicată copiilor, pentru că acolo se joacă spectacole pentru ei, cei care nu au mai fost până acum la TNB pentru Copii ar trebui să se ducă pentru că se pun în scenă tot felul de piese frumoase pentru cei mici.
Finalul lui septembrie înseamnă și deschiderea stagiunii, anul acesta fiind vorba de stagiunea cu numărul 11! Magicianul Marian Râlea se pare că și-a pierdut pe parcursul verii jobenul care-l ajuta să țină minte poveștile cap – coadă pentru cei mici, dar asta nu înseamnă că piticii nu se vor mai bucura de teatru, pentru că stagiunea este abia la început, iar actorii abia acum încep să pună în scenă tot felul de povești. Singura problemă ar fi că Magicianul are nevoie de un pic de susținere, dată fiind situația cu jobenul, dar sunt convinsă că toți copiii vor dori să-i sară în ajutor! 😀
Piesele au loc în fiecare duminică de dimineață și un bilet costă 16 lei. Să nu vă speriați că TNB este în construcție, “hainele” nu-l fac pe om, cu atât mai mult nu schimbă calitatea unei piese de teatru, așa că duceți-vă copiii la spectacole, suntem convinși că veți reveni!
Voi ați fost până acum la spectacolele TNB pentru copii?
Sursă foto: Teatrul National pentru Copii/ picasaweb.google.com.