Saptamana Bebelusilor Purtati
De pe 10 și până pe 16 octombrie are loc International Babywearing Week(IBW) sau Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați! Expoziții pentru părinți (pentru că ne încăpățânăm să credem că nu doar mămicile își poartă copilașii) prezentări, ateliere, concursuri sau marșuri sunt doar o parte dintre evenimentele pregătite pentru părinți. Ba chiar totul a început deja, pentru că pe pagina de Facebook dedicată evenimentului există deja concursuri active, unul dintre ele ne place în mod deosebit: dacă trimiteți o poză cu un tătic în timp ce-și poartă bebelul aveți șansa să câștigați un mei-tai confecționat de o mămică din România. 😀
În cazul în care încă nu ați încercat sling-urile pentru copii, atunci tot aici trebuie să spuneți “Prezent!” pentru că au loc tot felul de testări la toate variantele de purtare, unde mai pui că vei beneficia și de sfaturi bune și consultanță de la mămici cu experiență “în alte purtatului”. Dacă-ți plac lucrușoarele făcute de tine vei învăța chiar cum să-ți realizezi singur/ă un sling/wrap, asta ca apoi să te atașezi și mai mult de sling-ul tău!
Pentru că programul nu este încă unul bătut în cuie, vă mai spunem că toată distracția începe luni, la 16:30, în fața magazinului Unirea, când părinții se vor plimba cu bebelușii în wrap/sling/mei-tai și vor împărți fluturași pentru a anunța evenimentele!
Stați cu ochii pe blogul dedicat Săptămânii Internaționale a Bebelușilor Purtați pentru a sta la curent cu toate noutățile!
Participați și voi?
Sursă foto: hoyasmeg/ Flickr.com.