Copiii deștepți învață într-un mod deștept! Nu se mai ascund în spatele rafturilor de cărți, ci le păstrează doar pe cele care sunt cu adevărat importante, și în schimb aleg lecțiile 2.0.
Dacă aveți prichindei la școală știți cu siguranță de existența CD-urile educative de la Intuitext. Vrei să vezi care e toată oferta și care sunt ultimele jocuri prin care se învață matematica?
Eh, atunci la Bookfest cu voi! Acolo vă așteaptă standul Intuitext cu peste 20 de lecții pentru copii (recunoașteți repede standul, îl are pe Scormonilă la intrare) Și ca să nu ziceți că nu vă dăm vești bune vineri, noi am auzit că CD-urile cu lecții la matematică, geografie, fizică și chimie sunt la super ofertă. Shhh, nu mai spuneți decât prietenilor: fiecare CD costă doar 19 lei! 🙂
Încă ceva: copiii care aduc la stand flyer-ul Intuitext pe care îl vor primi la intrare primesc un cadou surpriză, iar cei care rezolvă problema de pe flyer și cumpără și un produs intră în super tombola de la final unde se dau muuulte produse.
Eu zic să ajungeți chiar astăzi pe acolo, dar dacă aveți programul prea încărcat, vedeți că ușile de la Bookfest/Romexpo sunt deschise până duminică la 22:00. Intrarea e liberă!