Pentru cei care cred ca exista si o alta viziune asupra copiilor, pentru cei care cred ca au copii deosebiti si nu stiu cum sa-i creasca, pentru cei care sunt interesati de subiecte mai altfel, recomand cele doua carti scrise de Ph.D. Doreen Virtue: Copiii Indigo: cum sa-i hranim si sa-i ingrijim si Copiii de Cristal.

Copiii Indigo sunt personalitati foarte inteligente, intuitive, cu o vointa foarte puternica si, uneori, chiar autodistructive. De foarte multe ori li se pune diagnosticul (de cele mai multe ori gresit) de Sindromul Atentiei Deficitare, sau Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive, deoarece ei nu se supun nici unei reguli prestabilite si pot avea probleme de comportament atat acasa, cat si la scoala. In cartea Copiii Indigo: cum sa-i hranim si sa-i ingrijim, Doreen Virtue exploreaza temeinic psihicul acestor copiii speciali si ofera solutii alternative la medicamente, bazate pe cercetarile ei complexe si pe interviurile cu experti in probleme ale copilului, cu profesori, parinti si chiar cu Copii Indigo.


Copiii Indigo sunt extrem de constienti de gandurile si sentimentele altora, iar sensibilitatea lor incredibila este acordata la Adevar si Integritate si la Toxinele din mediu. Adica, sunt sensibili la minciuna, la lipsa de integritate din partea altora. Pe un Copil Indigo nu-l poti minti, fara consecinte! “Copiii Indigo sunt copii naturali , intr-o lume nenaturala”. Foarte sensibili la toxinele din pamant, hrana, aer, apa cat si la cele din relatiile interumane. Sunt de asemenea foarte talentati in sfera artistica si foarte dotati din punct de vedere emotional. “De multe ori ei joaca rolul de psihologi amatori fata de alti copii. Oamenii isi descarca sufletul in fata Copiilor Indigo, datorita firii lor deschise si intelegatoare”.
Va mai spun cum sa recunoasteti Copiii Indigo (sau sa va recunoasteti intr-un asemenea Copil) iar despre capacitatile si darurile lor, despre cum ar fi optim sa fie crescuti si educati, despre alimentatie si multe altele, inclusiv ce zic acesti copiii, o sa va las sa cititi in carte.
Cateva caracteristici ale Copilului Indigo: are vointa puternica, este nascut dupa anul 1978, este incapatanat, are spirit creator, fler artistic pentru muzica, creeaza bijuterii, scrie poezii etc, este predispus sa devina dependent de diverse vicii, e un ‘suflet batran’, este intuitiv sau paranormal, independent si mandru, are o dorinta profunda de a ajuta lumea intr-un mod grandios, oscileaza intre prea putin respect pentru propria persoana si grandomanie, se plictiseste repede, este predispus la insomnii, somn agitat, cauta prietenii adevarate, profunde si durabile, se ataseaza cu usurinta de plante sau animale etc.
Cat despre Copiii de Cristal

ei reprezinta noua generatie care a sosit pe Pamant dupa Copiii Indigo. Acesti copilasi sunt asemanatori Copiilor Indigo, avand multe calitati paranormale si fiind foarte sensibili, dar fara acea parte intunecata pe care o au acestia si fara energia provocata de furie. Copiii de Cristal sunt frumosi si pe dinauntru si pe dinafara. Daca te uiti in ochii lor, poti vedea iubirea si intelepciunea Divina. Aurele lor sunt stralucitoare, opalescente si radiante. Ei par a raspandi lumina din exterior. Ei vorbesc despre vietile lor trecute, despre galaxii aflate la mare distanta si despre viziuni profunde, referitoare la pace si iubire. Cartea Copiii de Cristal trateaza multe probleme care sunt legate de acesti copilasi cu totul deosebiti, cum ar fi capacitatile lor de vindecatori, legatura lor cu natura, ce anume mananca si altele. Ea cuprinde si interviuri cu Copiii de Cristal insisi si cu profesorii si parintii lor.

“Copiii Indigo au un spirit razboinic, pentru ca menirea lor comuna este sa distruga vechile abordari care nu ne mai sunt de folos. Ei se gasesc pe Pamant pentru a zdrobi orice sistem guvernamental, educational si juridic, care sunt lipsite de integritate. Pentru a realiza acest obiectiv, ei au nevoie de un temperament clocotitor si de o fermitate remarcabila”. Spre deosebire insa de acestia, Copiii de Cristal sunt firi binecuvantate, fericite si cu un temperament echilibrat. Sunt in cea mai mare masura iertatori si prietenosi. Sunt cei care beneficiaza de pe urma efortului exploziv de deschizatori de drum, al Copiilor Indigo.” Mai intai vin Copiii Indigo, care isi croiesc drum cu toporul, taind fara mila tot ce este lipsit de integritate. In  urma lor, Copiii de Cristal parcurg cararea deschisa intr-o lume mai plina de certitudine si siguranta.”

Cum recunoastem un Copil de Cristal – cateva caracteristici: sunt nascuti incepand cu anul 1995, au niste ochi enormi, cu o privire intensa, au o personalitate cuceritoare, magnetica, extrem de afectuosi, intelegatori si iertatori, sensibili si simtitori fata de ceilalti, incep sa vorbeasca destul de tarziu, pot fi diagnosticati drept suferind de autism, pentru a comunica se folosesc de telepatie si de un limbaj format din semne pe care si le inventeaza singuri, dau dovada de capacitati tamaduitoare, sunt foarte interesati de cristale si pietre, vorbesc deseori despre ingeri, au un simt artistic deosebit de dezvoltat, prefera hrana vegetariana, pot fi niste exploratori si cataratori neinfricati etc.
Ph.D. Doreen Virtue povesteste mai departe in carte despre punctele esentiale in cresterea, dezvoltarea, educatia acestor copii, despre darurile lor, despre somnul lor, despre alimentatie si relatia lor cu luna, natura, animalele sau pietrele.
Va asigur ca aceasta carte o sa va uimeasca din multe puncte de vedere si fie ca aveti sau nu copii, s-ar putea sa incepeti sa-i recunoasteti in jurul vostru si sa-i vedeti altfel. Poate ar fi bine sa intelegem si sa credem ca acesti copii ai viitorului au nevoie de altfel de conditi, de altfel de educatie, de altfel de parinti pentru a-si putea indeplini misiunea lor pe Pamant.
Puteti gasi cartile pe emag.ro: Copiii Indigo: cum sa-i hranim si sa-i ingrijim costa 8 lei iar Copiii de Cristal doar 6 lei.
Foto credit