Daca viata este un proces de invatare continua, copilaria este perioada cu cele mai mari acumulari pentru ca totul in jur este nou si interesant. Prin joc bebelusul invata, experimenteaza si asimileaza lumea. Se va dezvolta cognitiv si emotional corect prin distractie si interactiune cu cele mai apropiate persoane, modele pentru el:parintii sai.
Modul in care beblusul isi traieste primii ani de viata va determina viitorul sau, motiv pentru care parintii trebuie sa se joace cu el stimuland fericirea, bucuria si stima de sine atat de necesare pentru a avea succes in viata.
Prin intemediul simturilor bebelusul interiorizeaza lumea si invata ceva nou in fiecare zi. In aceasta etapa ii vor atrage atentia culorile contrastante, sunetele, diferitele texturi, mirosul mamicii… Prin intermediul jocurilor, in primul an, copilul isi va dezvolta inteligenta simturilor si motorie, indemanarea, si isi va perfectiona coordonarea. In cele din urma va reusi sa se ridice,dobandind independenta miscarilor.
Imaginarium, a creat spatii de joaca si carti care dezvolta perceptia senzoriala si abilitatile motorii. Materialele, formele si culorile le capteaza atentia si bebelusii se distreaza descoperindu-le.

0-12 Area Voyage(de la 3 luni)

Area Voyage este un spatiu de joaca pentru copiii care au implinit 3 luni. Bebelusii pot descoperi culori, sunete si stimuli pentru dezvoltarea psiomotorie. Deasemenea bebelusii isi fortifica muschii gatului .

0-12 Poppy Area (de la 6 luni)

Spatiu incitant de joc pentru bebelus. Sigur pliabil, din panza, permite diverse activitati: oglinda, bile si pernute.Este sigur foarte practic si-l va ajuta pe bebelus sa integreze simturile. In plus include o multime de activitati pentru a stimula coordonarea si a experimenta noi texturi .

0-12 Melody Pasitos (de la 9 luni)

Este fantastic pentru a-l invita pe bebelus sa se miste si pentru a-i stimula mersul. Acest spatiu de joaca ii stimuleaza primii pasi ai bebelusului.Cu fiecare pas pe care il face se aud sunetele.

Mega Book Fantasia (de la 2 ani)

Aceasta carte foarte mare este plina de culori, detalii si personaje, include jocuri vizuale care stimuleaza atentia si rabdarea. Cand este deschisa masoara 70×60 cm. Pe fiecare pagina este o tema diferita ca corabie de pirati ori o padure fantastica. Stimuleaza imaginatia celor mici.
Despre Tritex Design SRL
Imaginarium este o companie spaniola fondata in 1992 in Zaragoza. Astazi este prezenta prin peste 600 de magazine in 30 de tari. In Romania este prezenta prin Tritex Design .Primul magazin a fost deschis aprilie 2009 in Militari Shopping Center, Galeria Auchan Bd. Iuliu Maniu nr 540 – 560, urmat de magazinul deschis in Sun Plaza , Bd. Vacaresti nr 391, Sector 4 si Baneasa Shopping City Sos. Bucuresti – Ploiesti Nr.42D, et. 1 . Sector 1 .