mintea unui nou nascut
Subiectul abordat, cel al educatiei prenatale, se adreseaza atat viitoarelor mame, personalului medical implicat in actul nasterii cat si psihologilor specializati in acest domeniu.
Aceasta carte intentioneaza sa revolutioneze modul in care sunt priviti bebelusii in perioada prenatala si dupa nastere.
Ea contine informatii bogate, utile si usor de folosit despre mintea si abilitatile noilor nascuti. David Chamberlain aduce dovezi concrete ca bebelusii isi amintesc momentul nasterii, fiind deplin constienti de persoanele aflate în jurul lor în acel moment.
El demonstreaza totodata ca momentul nasterii poate fi traumatizant pentru bebelus, în anumite conditii: manevrele bruste, lumina prea puternica din sala de nasteri, discutiile intre personalul medical sau primirea lipsita de afectiune din partea mamei, subliniind rolul major ocupat de momentul nasterii in dezvoltarea ulterioara a noii fiinte venite pe lume.
Intr-un mod irezistibil, autorul descrie senzitivitatea constientei si vulnerabilitatea noilor nascuti, puterea legaturii dintre parinti si copil in timpul graviditatii si dupa nastere.
Autor : DAVID CHAMBERLAIN
Editura: Editura Salco
Nr.pagini: 297
Pret:   24 RON
Pret site : 20.40 RON
Colectia : PSIHOLOGIE
Editia  : 1
Discount comanda carte de pe site-ul editurii: 15 %.
Pentru comenzi mai mari de 50 de lei sau pentru comenzi din Brasov, editura suporta costul de expediere.
Pentru persoane juridice, comenzile mai mari de 5 buc. Vor beneficia de discount special  :  30 %.