Elefant.ro dă Black Friday pe… Black Week aș zice, pentru că are reduceri semnificative la cărțile pentru copii și nu numai, așa că dacă nu mai știți ce să faceți cu ai voștri prin casă sau doriți povești noi nu ezitați să vă aruncați un ochi pe librăria online, pentru că multe dintre volume costă doar câțiva lei. Unde mai pui că mai avem un pic și vin Moș Nicolae și Moș Crăciun și pe lângă jucării zic eu că merge și o carte colorată, nu?
Am ales astăzi să vă povestesc despre 3 dintre cărțile aflate la reducere, asta așa… doar pentru a vă face o idee despre ofertă și a vă oferi idei de activități de făcut prin casă atunci când afară e prea frig pentru plimbări lungi.

Figurine din hârtie. Motive de Crăciun. Ediția a-II-a – Idei Creative 34 – 9.73 lei

Este o carte care ne învață să facem modele nostime de Crăciun. De la reni, la îngerași sau spiriduși, modele pe care le pot face copiii numaidecât.
Sunt șabloane care pot fi copiate cu ușurință, iar figurinele pot fi realizate atât din hârtie, cât și din fertu pentru a fi mai trainice.

Animale exotice din mărgele – Idei creative 45 – 9.03 lei

Din paginile acestei cărți învățăm cum să realizăm din simple mărgele înșirate animale precum leu, pisica de mare și altele.
Sfatul nostru este ca după ce realizați toate animalele să le lipiți pe un desen care arată jungla pentru a da un plus de culoare activității.

Pictură pe sticlă și porțelan. Editia a -II-a – Idei Creative 49 – 9.73 lei

Dacă a vostră cană de cafea sau de ceai nu are niciun desen parcă cere să fie pictată nu? Și ce desen poate fi mai frumos decât cel făcut de copii?
Nu doar cănile pot fi pictate, ci și ușile, geamurile, veriozele, vazele sau tot ce mai aveți voi prin casă, așa că mare atenție să nu dea dependență. 😀

Care dintre cărțile de mai sus vă place mai mult și mai mult? 🙂