atelier colaj copii
Ne-a fost dor să vă povestim despre un atelier pentru cei mici, dar Fundația Calea Victoriei nu a stat prea mult pe gânduri și a dat drumul cursurilor pentru pici! Septembrie este luna în care puteți alege dintre mai multe ateliere, nouă ne-a făcut cu ochiu’ mai mult și mai mult cel în care copiii învață câteva ceva despre colaj!
Pe lângă decupajele colorate din reviste, cărți sau din ziare, la acest atelier copiii vor utiliza și tot felul de alte materiale, precum mărgele, scoici aduse din vacanță sau materiale textile, pentru a avea, la final, un colaj cât mai complex!
Cursul este format din mai multe ateliere, după cum urmează:

  • 22 sept, 18:30 – atelier în cadrul căruia cei mici se vor familiariza cu tehnica colajului și a suprapunerii elementelor,
  • 29 sept, 18:30 – întâlnire unde copiii vor vedea în cel fel culorile și materialele textile înfrumusețează colajul,
  • 6 oct, 18:30 – pe măsuțele piticilor apar și flori și plante uscate și vor încerca să reproducă picturi ale unor pictori cunoscuți,
  • 13 oct, 18:30 – ultimul atelier are ca rezultat o compoziție din toate materialele pe care cei mici le-au folosit pe parcursul întregului curs.

Pentru înscrieri și alte detalii nu ezitați să trimiteți mail la contact [@] victoriei [.] ro sau să sunați la 0723 167 892 ori 021-321.30.22.
Sursă foto: [kajsa]/ Flickr.com.