atelier de pictura
Primul modul din acest an al Atelierului de Pictura si Arta, organizat de AtDance STudio va debuta Duminica, 20 februarie 2011, la ora 10:30. Durata cursului este de 2 ore (10:30-12:30) si se va tine in fiecare Duminica in perioada 20 februarie-27 martie, la sediul Bucharest Hubb din strada Stelea Spatarul 21, zona Unirii – vila mare tip conac cu terasa in curte pe timpul verii.
Cursul de arta si creatie pentru copii (5-8 ani) – Modul I – Pictura si colaj
Acest prim modul isi propune dezvoltarea imaginatiei si creativitatii copiilor prin realizarea unor felicitari in forme diverse, avand ca punct de plecare ideea Primaverii si a Sarbatorilor de Paste. Copiii vor folosi tehnici diverse precum: pastel, acrilic, modelaj sau colaj si vor capata notiuni specifice artei.
Cursul este organizat astfel incat sa:

  • dezvolte creativitatea si spontaneitatea
  • incurajeze comunicarea si imaginatia
  • sa-i obisnuiasca cu lucrul in echipa
  • ilustreze jocul cu diverse materiale – de la hartie, panza, carton la materiale mai putin obisnuite pe care de obicei le aruncam la gunoi (sticla pisata, capace, mingi, etc)

La finalul acestor sedinte copiii vor avea satisfactia obtinerii unui produs unicat si cunostintele necesare pentru realizarea altor idei personale.
Cursul incepe in data de 20 februarie in fiecare duminica, timp de 6 saptamani, intre orele 10.30-12.30, cu o pauza de 10 min.
Inscrierile se fac in scris la adresa de e-mail: oanadanzer@yahoo.com sau la telefon: 0723397871
Costul unui curs este 230 ron (include toate materialele folosite)Vopseluri, pensule, hartie, cutii mai mari sau mai micute, mingi de ping-pong, foarfece, sfoara, confectii, confetti, bilute, margelute, lipici, cerneala, penite, carioci si creioane dar si un dop de plastic?, un carton de oua?capace de borcane sau staniol de la flori? – toate aceste materiale si nu numai, sunt folosite in proiectele pe care ni le propunem, si le realizam – intr-o joaca continua dar cu multa creativitate si imaginatie, distractie, chibzuiala si seriozitate.
ArtDance Studio a fost conceput ca un colt de rai in viata noastra cotidiana, un loc unde timpul ramane pe loc, un loc unde ne descoperim partea artistica si unde imaginatia noastra poate lua forme diverse realizand lucruri frumoase si amuzante.
Pentru copii – Atelierele de pictura si arta inseamna bogatie sufleteasca. Incercam sa vedem dincolo de mici schite si picturi talentul artistic, sa le indreptam energia spre lucruri frumoase, care bucura ochiul si sufletul.
Va asteptam cu drag.
Oana Danzer
Coordonator Proiect
0723397871
oanadanzer@yahoo.com
www.artdancestudio.ro