Poate că nu interesează prea multă lume despre cum mi-am (re)descoperit eu frumusețea și nevoia de a face ceva pentru corpul-mintea-sufletul meu dar aș vrea să vă povestesc, poate asta interesează, de un loc unde se pune mare accent pe relaxare și pe ce are nevoie corpul-mintea-sufletul și despre primele mele experiențe acolo.

beauty salon

Totul a început cu un masaj pe pat de jad. De fapt totul a început cu un eveniment, o tombolă și un masaj (mai exact terapia holistică asiatică cu JAD). Pot să vă spun că a fost deconectant și super bine pentru spatele meu și așa încercat de mult cărat-în-brațe-copil-de-4ani+.
Dar pentru că mi-a plăcut atât de mult acolo, m-am simțit foarte bine în ora în care am stat la masaj și de vorbă cu fetele, mi-am dat seama că acum este momentul, semnul mult așteptat, oportunitatea să fac ceva mai mult. Recunosc că este și foarte aproape de casă. Și mai recunosc că a început să-mi placă și să aștept cu nerăbdare zilele în care mă duc pentru două sau chiar trei ore de răsfăț.
Răsfățul meu (mai mult o ”muncă” de remodelare dar care mă deconectează și mă relaxează și chiar îmi determină un sentiment de bine), așadar, răsfățul meu constă în câteva tehnici de remodelare corporală, special ”prescrise” pentru ceea ce am nevoie eu acum și toate sunt pentru slăbirea în centimetri și pentru a scăpa de celulită.
De când m-am hotărât că este timpul să fac ceva cu corpul meu, pentru a-l aduce la vitalitatea și sănătatea și forma de care avea nevoie, de când am început să vorbesc cu nutriționista mea, am realizat cât de important este ca atunci când slăbești, să slăbești cât mai mult din stratul de grăsime (adunat cu ”sârguință” în atâția ani) și nu să mă concentrez să număr kilogramele pe cântar. Și de când am conștientizat acest lucru mi-am promis că o dată și o dată, într-un viitor apropiat, urma să fac ceva mai mult decât schimbat alimentație, yoga sau bicicletă. Trebuia să fac ceva super local și super centralizat, astfel încât efectele să fie optime. Mi-a luat vreo 7 luni să mă hotărăsc, sau mai bine zis, să găsesc un loc unde chiar să mă simt bine, să mă simt în siguranță, relaxată, susținută, unde să găsesc și multe răspunsuri la întrebările și problemele pe care le aveam.
Aș vrea să vă povestesc mai multe despre ce se întâmplă la Centrul Eter Wellness & Beauty, mai ales că aș vrea ca voi, mămici, viitoare mămici, femei și bărbați (da, da, au multe chestii interesante și pentru bărbați și chiar și pentru cupluri), să vă bucurați de beneficiile oferite de Eter Spa ca prieteni ai urbankid.ro. Așa că… stay tuned!
 Sursa foto