campanie mama mea este frumoasa
Știți bine că am dreptate și nu mă poate contrazice nimeni! Sclipirea din ochii unei mame, modul în care are grijă de un copil, fie că are câteva luni sau a împlinit de ceva timp vârsta majoratului, până și atunci când își ceartă copii că au făcut un pas greșit sau o năzbâtie – toate sunt situații în care toate mămicile sunt frumoase!
Yoko Ono s-a gândit să aducă un “tribut” mamelor și a demarat, în urmă cu 6 ani, o campanie prin intermediul căreia vrea să strângă toate pozele cu toate mămicile din lume. Câteva gânduri scrise pe o foaie, o fotografie cu mămica și niște amintiri! Înmulțiți toate acestea cu milioane de oameni care susțin că mamele lor sunt frumoase și veți avea rezultatul campaniei “My Mommy Is Beautiful”.
campanie mama mea este frumoasa
Toate “amintirile” sunt strânse în expoziții. Prima a avut loc la Liverpool în 2004, ultima s-a desfășurat în Italia la Veneția în 2009, sperăm ca una din aceste ediții să ajungă și la noi cât mai devreme.
campanie mama mea este frumoasa
Până atunci vă invităm cu mare drag pe voi toți să urcați pe internet poze și amintiri cu mămicile voastre pentru a contribui la campania Yoko Ono. Aveți la dispoziție un grup pe Facebook (pe care îl puteți accesa de aici) și cel de Flickr (click aici și-l găsiți
După ce ați upload-at pozele și mesajele, nu uitați să-i dați un telefon și să-i spuneți că este frumoasă sau să îi faceți o vizită, să o îmbrățișați lung și să-i spuneți asta. 🙂
Sursă foto: Mymommyisbeautiful/ Flickr.com.