Am revenit. Duminica. Adica acum 2 zile. Trebuia joi seara sa fim in Milano si vineri la pranz in Bucuresti dar din cauza de greva la fracezi zborul nostru s-a anulat asa ca am mai stat 2 zile in Portugalia si…vai…ca rau ne-o fi parut :D..noooot…

Acum suntem in revenire … si dupa diferenta de fus orar (stiu, stiu, Portugalia nu e America dar orisicum) si dupa zboruri si case straine. Pe little miss o paste o raceala (credem noi dupa moleseala si dupa cum stranuta si ii curg niste muci din nas), domnu’ sot se pregateste de mers la lucru iar eu nu mai prididesc cu spalatul, bagatul, scosul, aranjatul lucrurilor prin casa. Deh, 3 saptamani inseamna ceva timp. Inca n-am apucat sa ma pun la curent cu tot, sa vorbesc cu lumea (by the way, daca nu va sun sau nu stiu cine imi trimite mesaje este pentru ca BlackBerryul meu s-a inecat si deci contactele mele…bye-bye 🙁 )

Acum am doar franturi de povesti prin cap…tre sa vad pozele ca sa imi aduc aminte bine pe unde am fost si ce-am facut. Momentan stau si ma uit la cateva bucati de amintiri aduse din vacanta… si le mai am si pe cele din suflet si din minte dar acum sunt cam vraiste. Astept sa se decanteze si intre timp sa ne armonizam si noi cu Romanica.

de prin calatorie