Vine o vreme când cei mici trebuie să învețe cum face calul, cum face cățelul, rața sau orice alt animal, cum arată animăluțele și dacă ele sunt jucăușe sau nu. O variantă ar fi să mergem cu ei la Grădina Zoologică și să le explicăm pe îndelete, numai că e nevoie de multe vizite la Zoo pentru asta nu doar de una singură și uneori e mai simplu și mai distractiv să putem face toate aceste lucruri de pe telefonul mobil.
Zoola este o aplicație educativă, care va fi tare îndrăgită de cei mici, pentru că sunt o groază de animăluțe care scot o grămadă de sunete și aplicația oferă și poze care mai de care mai colorate și mai atractive.
Să vă explic în numere, ca nu care cumva să credeți că să păcălesc: sunt peste 300 de fotografii HD și fiecare animăluț are poze cu masculul, femela, puișorul și toată familia.
Mai jos este un review al aplicației pe iPad, dar ea funcționează de minune și pe iPhone ori iPod touch:

Aplicația Zoola costă 2.99$, dar merită fiecare cent și pentru a rămâne în „aceelași segment” vă las cu un videoclip cu o fetiță tare simpatică ce deja a învățat sunetele scoase de fiecare animăluț în parte:

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –