În regia lui Andrew Stanton și cu actori precum Albert Brooks sau Ellen DeGeneres în rolurile principale, Finding Nemo este un film pentru toate vârstele, iar faptul că este 3D și scenele par mult mai vii, mai ales că vorbim despre multă acțiune care are loc în apă, îl face o variantă tare bună de văzut până când începem să ne orientăm către filme cu specific de Crăciun.

Despre ce este vorba în film

Avem de a face cu o aventură subacvatică a doi pești. Este vorba despre Marlin (Albert Brooks) și fiul său Nemo (Alexander Gould) care merg pe drumuri separate la Marea Bariera de Corali. Nemo ajunge în acvariul unui dentist din Portul Sydney, iar tatăl lui Nemo pornește într-o călătorie pentru a-și găsi fiul pierdut, împreună cu Dory (Ellen DeGeneres).
Peripețiile pornesc: avem creaturi periculoase (rechini, meduze otrăvitoare și multe altele) iar glumele și momentele distractive nu lipsesc.

Unde vedem fimul?

În toate cinematografele unde avem Cinema City, adică în Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Pitești, Ploiești, Târgu Mureș, Timișoara și, desigur, București.
Un bilet costă nu mai mult de 30 de lei, dar nu plecați la drum decât dacă ați mai fost la filme 3D cu cei mici sau, de ce nu, chiar acest film poate fi primul în variantă tridimensională pentru ei.
Nu uitați să trageți cu ochiul și pe Cuca.UrbanKid.ro – unde veți găsi trailerul oficial Finding Nemo 3D.
Voi ați văzut filmul? Dacă da, cum vi s-a părut?