Multe sunt mămicile care au renunțat la viața de corporație sau de start-up atunci când au devenit părinți, dar la fel de multe sunt și cele care s-au implicat sau vor să se implice în proiecte. Munca de acasă nu este nici de departe ușoară, mai ales atunci când sunt bebeluși sau copii mai mari în preajmă, dar dacă proiectul în care sunteți implicate este unul de suflet, atunci lucrurile sunt mult mai frumoase. Apoi, de ce să ne ascundem după deget, se pune problema financiară de multe ori. Bugetul familiei poate fi rotunjit cu ajutorul a câteva colaborări.
Comunitatea WAHM (Work at Home Moms) vrea să adune mămicile care sunt dispuse să lucreze la diferite proiecte, din confortul casei lor, cu acele companii care sunt destul de deschise cât să-și dea seama că experiența profesională și abilitățile contează și nu prezența 8 ore pe zi într-un birou prăfuit.
cover-ok
Așadar, ce trebuie să faceți? Să vă trimiteți CV-urile pe contact@wahm.ro. Odată ce le-ați trimis, cei de la WAHM vor organiza CV-urile pe domenii de activitate, experiență și încep să contactere firmele, să le prezinte comunitatea, rezultatele avute de noi până acum și cererea venită din partea mamelor pentru ca acestea să direcționeze spre noi joburi și colaborări de acasă. Unele joburi vor fi postate direct pe site-ul WAHM sau pe pagina de Facebook.
Desigur, dacă ne citesc și oameni de HR din companii nu ezitați să trimiteți la adresa mai sus amintită un mail cu posturile și resposabilitățile pe care candidatele vor trebui să le aibă.
Nu-i așa că e o super inițiativă?