costum de baie pentru bebelus
Dacă vă duceți la mare, puteți să îl ”scufundați” pe cel mic în fundulețul gol, dar dacă stați la piscină, nu prea e frumos să faceți așa 🙂 . Mai ales că nu se știe când vă face bebelușul vreo bucurie. Tocmai de aceea, e bine să vă dotați de acasă. Luați-i slip!
Există un slip special, cu dublură, care are un strat impermeabil și căptușeală din bumbac. În felul ăsta, dacă bebe are ceva gânduri pline de noroc, nu e niciun pericol, n-o să murdărească apa din piscină. Costă între 30 și 50 de lei și îl găsiți în magazinele cu haine pentru kinderi. Online îl găseați pe bebelino.ro, la 51 de lei. (nu dați click cu sete, produsul nu e pe stoc, v-am pus linkul doar ca să vă faceți o idee).
Puteți să mergeți și pe varianta cu scutece rezistente la apă – cele de la Huggies, Little Swimmers. Sunt colorate, nu se umflă cu apă, nu curg și un pachet cu (10, 11 sau 12 bucăți, în funcție de mărime) costă 40-50 de lei.
bebelus la plaja
Pe lângă asta, mai puteți opta și pentru slipul absorbant și reutilizabil (frate cu scutele textile, v-am mai zis tot noi despre ele) pe care copilul îl poate purta și pe plajă, și în apă (costă 60 de lei).
Saaaaau, de la Greenbaby, scutecele lavabile Bummis Swimmi (44 de lei). Se montează ca scutecele de unică folosință, nu rețin apa, nu scapă nimic și mai sunt și frumos colorate, cu peștișori, cu țestoase 🙂 .
scutec de inot
Nu uitați și de recomandările noastre pentru protecția solară. Și, până la urmă, Dumnezeu ne dă, dar în gură nu ne bagă…  cu ce chiloți mergeți la plajă? 🙂
Surse foto: emerille / Flickr | Boudewijn Berends / Flickr | Greenbaby.ro