Știm cu toții că laptele matern nu poate fi înlocuit cu nimic altceva și că este unic pentru fiecare mămică și bebeluș în parte. Ei bine, peste graniță informațiile de mai sus, plus faptul că fiecare părinte își dorește cât mai multe amintiri și ideea că bijuteriile unice sunt de neprețuit au dus la o nouă idee pentru mămici: bijuterii cu lapte matern.
Cu aproximativ 30 de mililitri de lapte matern (adică aproximativ două linguri) fiecare mămică poate avea o bijuterie unică. Designul acestora este diferit, fiecare poate alege din o mulțime de modele, de la pandantive cu inimioare, până la unele în formă de piciorușe sau altele care imită perlele. Costul? Între 100 și 200 de dolari, în funcție de model, plus taxele pentru transport. Și dacă vă întrebați dacă este și România pe listă țărilor spre care se trimit aceste pandantive unice aflați că da.
Mămicile care au cumpărat până acum astfel de bijuterii spun că vor să păstreze drept amintire câțiva stropi de lapte matern și să-și aducă aminte mereu de legătura specială pe care alăptarea o face posibilă, atunci când se uită la bijuterii.
În timp ce unii ridică din sprâncene, alții spun că ideea e minunată. Voi ce credeți?
PS – comenzi pentru astfel de bijuterii puteți să plasați pe mommymilkcreations.com.
1-compressor 2-compressor 3-compressor 4-compressor 5-compressor