Masa este creată de Paul Mottram, care s-a gândit să aducă jucăriile la fiecare masă în familie, pentru că nu are ce să strice, dimpotrivă cei mici nu vor mai spune niciodată “NU!” răspicat atunci când sunt chemați la masă și cu siguranță nimeni nu va mai mânca în fața televizorului.
Mai pe scurt avem o masă din lemn plină cu căi ferate pentru trenulețe de jucărie, trenulețe care pot aduce chiar ele mâncarea pentru cei mici.

Vestea bună este că produsul este disponibil în tot felul de configurații, veștile proaste (sunt două) sunt legate de preț: peste 3.000 de dolari o astfel de masă care vine fără trenulețe, doar blatul de masă, iar a doua veste nu tocmai fericită este faptul că nu veți găsi ceva asemănător în România (sau nu am găsit noi).
Trenulețe de jucărie are mai toată lumea prin casă mai devreme sau mai târziu, în funcție de vârsta pe care o au copiii, dar la masă va trebui să munciți un pic dacă vreți una “ca la carte”. Nimic nu este însă imposibil, așa că poate ne ajută tăticii la “fabricat mese cu tot cu gări, căi ferate și trenulețe vesele”. 😀