Acum doi ani pe la început de septembrie Uncle M. l-a întrebat pe Mihai, proaspăt tătic de UrbanKid, ce părere are despre un site cu recomandări despe ce poți face cu kinderul în oraș!
Așa a pornit totul! Cum ideea a fost primită nu doar cu zâmbetul pe buze, ci cu un entuziasm cât casa, Uncle M. și Mihai s-au pus pe treabă, doar aveau de finalizat un proiect care-și propunea să adune toate experiențele părinților ce cred cu încăpățânare că e tare fun să fii părinte și că viața lor socială nu doar că nu s-a terminat, ci abia începe atunci când au un bebe în casă!
Așa s-a născut UrbanKid.ro, pentru că “nașterea” a avut loc pe 15 decembrie când Vivi Floricică a născut “cel mai băiețel dintre toți”!
De la primele guri de online și primele cuvinte în offline și online, până acum, UrbanKid.ro a crescut, și-a făcut prieteni noi, are prieteni de familie și a învățat să se joace din ce în ce mai mult, iar voi ați fost mereu aproape să-l trageți de mâneci atunci când ați simțit că ceva este în neregulă și să-l lăudați atunci când ați văzut că a mai făcut câțiva pași!
Vineri seara, UrbanKid.ro a luat primul premiu oferit de adulți: a câștigat Premiul I la Webstock Awards, secțiunea Publishing! 🙂
Și pentru că încă nu știm ce și cum să spunem exact, nu putem decât să: VĂ MULȚUMIM tuturor celor care ne citesc, celor care contribuie ca UrbanKid.ro să crească și celor care cred că să fii părinte este fun!
PS – Mihai s-a pierdut cu emoțiile pe scenă și a făcut o gafă.