jucarie hand made
V-am spus că-mi plac bufnițele? De fapt, îmi plac și bufnițele și jucăriile hand made! Tocmai d’asta, atunci când am văzut pe Cfabbridesigns o jucărie hand made care arată ca o bufniță am zis că nu trebuie să ratez șansa să vă spun și vouă despre ea, mai ales că se face super simplu și puteți să vă jucați zile bune cu ea. Teoretic ea nu este tocmai o bufnită, este o păpușă Mummenschanz, dar mie una mi se pare că seamănă perfect cu o bufniță, deci bufniță îi zic! 🙂
Aveți nevoie de:

  • O mânușă veche
  • Un carton de ouă
  • Puțin lipici

De data aceasta nici nu vă mai spun să le cereți ajutorul celor mici atunci când confecționați jucăria, pentru că este atââât de simplu încât și ei ar râde de voi dacă le cereți o mână de ajutor. 😛
Ce trebuie să faceți? Tăiați cartonul de ouă astfel încât să rămână doar două “recipiente” (atenție să lăsați loc de “nas”) luați mânușa și lipiți bucata de carton la unul dintre degete! Atât! A, în “rețetă” se mai adaugă și veselie “după gust”.
jucarie hand made
Ce faceți apoi cu bufnița veselă? Teatru de păpuși chiar la voi acasă! Sună bine, nu? Eu vă las și cu un filmuleț, asta în cazul în care aveți nevoie de ceva inspirație.

Dacă faceți bufnița nouă ne-ar plăcea mult să vedem fotografii sau filmulețe cu jucăria făcută de voi. Le așteptăm așadar pe pagina noastră de Facebook.
Spor la jucat! Ați mai făcut până acum jucării hand made pentru ai voștri?