Zilele trecute vă povesteam despre cât de importante sunt tacâmurile și despre faptul că alegerea unora cât mai atrăgătoare pentru cei mici îi va face cu siguranță să le și folosească. Astăzi revenim asupra problemei că cei mici nu mănâncă tot ce le pregătiți voi, decât atunci când ceva este atrăgător și cum fructele și legumele nu joacă mereu acest rol, atunci ne-am gândit la alte soluții.
Pachețelele pregătite cu drag de voi pentru a fi savurate la școală sau la grădiniță sunt de multe ori aduse acasă? Atunci pungile în care depozitați gustările trebuie schimbate! Nimeni nu are cum să refuze să deschidă un pachet drăgălaș așa-i?

Când eram clasa I țin minte că un băiat mereu ne fura gustările în pauze. Nici nu trebuia să lipsim din clasă mai mult decât câteva minute, că deja nu mai găseam nimic în ghiozdan. Într-o zi cineva a lăsat un pachet gol să vadă ce se petrece cu el, dar rezultatul a fost același: în câteva minute a dispărut! Dacă aveți și voi astfel de probleme, eu sunt convinsă că nimeni nu s-ar atinge de o gustare ambalată în punga de mai jos.

Voi v-ați gândit și la ambajalul gustărilor pentru școală / grădiniță? 🙂
Surse foto: oddee.com și shawncampbell/ Flickr.com.