Așa cum e frumos, încep prin a vă povesti câte ceva despre telecomanda cu pricina. Se numește Teki și va deveni rapid prietenul vostru. Practic, cu ajutorul acestei telecomenzi, cei mici se vor putea bucura de desene animate si emisiuni educative, fără niciun fel de alte restricții. Copiii își vor putea găsi inspirație în fascinantele documentare informative care sunt rulate pe canelele TV speciale. În plus, nu va trebui să vă mai faceți griji să îi lăsați pe cei mici singuri în fața televizorului, de teamă să nu aibă acces la conținut nepotrivit lor, pentru că Teki le ofera copiilor doar emisiunile adecvate varstei lor ajutandu-i astfel sa-si construiasca propriul univers.

Despre telecomanda Teki

Mai pe scurt, gadget-ul are butoane dedicate pentru canalele destinate celor mici (precum Minimax, Cartoon Network, Boomerang, Duck TV, Disney Channel, Nickelodeon, Jim Jam şi DaVinci Learning) şi un buton pentru portalul de jocuri. Teki are două moduri de utilizare: modul Copil şi modul Adult. În modul Copil, utilizatorul are acces doar la canalele predefinite inscripţionate pe butoanele telecomenzii, așadar astfel îi putem lăsa pe cei mici să se bucure de ceea ce doresc să vadă la televizor. Accesând modul Adult, clienţii pot accesa orice canal din grila TV, inclusiv funcţionalitatea DVR. Astfel, pentru funcţiile de bază, părinţii pot înlocui telecomanda obişnuită cu telecomanda Teki.
Atenție: device-ul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani și poate fi utilizat doar de abonații UPC.

Schimbăm canalul pe concurs

Așa cum vă anunțam de la început, astăzi lansăm un concurs: UPC oferă trei telecomenzi Teki pentru trei familii care vor ca cei miciii să se bucure de desenele animate preferate și de emisiunile educative ce rulează pe TV.
Dacă ne povestiți de ce credeți voi că ați avea nevoie de o astfel de telecomandă, de ce este ea utilă sau în ce condiții ați folosi-o, aveți șansa să o câștigați!
Cele mai ingenioase trei comentarii la acest text (selectate de către un juriu format din reprezentanți ai UPC și echipa UrbanKid.ro) vor fi alese câștigătoare.
Dăm drumul la concurs astăzi și-i punem capăt peste fix două săptămâni, pe 15 august. 🙂
Succes!

LATER UPDATE

Și cei trei câștigători ai telecomenzii TEKI (atenție, așa cum spuneam și în articol telecomanda funcționează doar dacă sunteți clienți UPC-m-am gândit să vă reamintesc) sunt:

  1. Radulescu Alina
  2. Glodeanu Veronica
  3. Pop Cristina

Felicitări și mulțumim tuturor pentru participare! 🙂
Rog mămicile să-mi trimită un mail cu datele complete (nume, prenume, adresă și număr de telefon) pe roxana.jilaveanu [@] gmail [.] com pentru a intra în posesia premiilor.