Nu știm nici noi cum, dar câteodată unii copii se îndoiesc de existența lui Moș Crăciun. Să fie pentru că Moșul nu se lasă mereu văzut, să fie pentru că au văzut prea mulți Moși prin jurul lor sau pentru că umblă vorba prin târg că nu ar exista… nu știm nici noi exact, dar cert este că toate aceste zvonuri trebuie să înceteze! La final de decembrie toată lumea trebuie să creadă pentru a primi cadourile.
Am descoperit o super aplicație de mobil care îl pândește pe Moș Crăciun și-l filmează la fața locului, adică fix în casa voastră, în timp ce se uită de jur împreujur să vadă care este locul potrivit pentru a lăsa cadourile.
Aplicația transformă telefonul mobil într-un fel de cameră de supraveghere și niciodată Moșul nu scapă nefilmat, fie că se bucură de bunătățile lăsate de cei mici cu o seară înainte, verificând lista de copii cuminți sau lăsând darurile.
Aplicația se numește Kringl – The proof of Santa video app și este gratuită – o puteți descărca atât din AppStore, cât și din Google Play.
Acestea fiind spuse, dați click pe PLAY mai jos și fugiți să-l prindeți pe Moș Crăciun în mijlocul acțiunii.

Uitați și un clip cu Moșul prins în acțiune: