Pentru că din ce în ce mai mulți copii preferă să stea în casă în loc să iasă afară și să facă sport și pentru că, să recunoaștem, nici noi ca adulți nu ne dedicăm destul de mult timp sportului și preferăm să facem totul din fața unui computer, Martin Spurway s-a gândit să combine activitățile sportive cu joacă din fața PC-ului.
Așa s-a materializat ceasul Moosh care este o super soluție pentru a convinge copiii să facă mișcare și, zic eu, cred că ar funcționa de minune și pentru mulți adulți.

Ceasul măsoară tipul, durata, greutatea și toate celelalte detalii aferente unei activități sportive și, odată conectat la un PC sau la smartphone, mica rețea socială dedicată ceasului compară aceste rezultate cu cele ale prietenilor, iar odată ce s-au strâns destul de multe puncte, fiecare copil primește “badges” care mai de care mai importante.

Acum nu ne mai rămâne decât să dăm veste nu tocmai veselă: din păcate, ceasul este doar la nivel de proiect, așa că nu poate fi cumpărat încă, dar noi abia așteptăm să fie lansat pe piață și să-l testăm cum se cuvine.
V-ar fi util un astfel de dispozitiv? Credeți că ai voștri l-ar folosi? 🙂