Ai voștri au avut vreodată probleme încercând să ajungă la masă? Spuneam mai sus ceva despre un scaun dulce și acum povestesc despre masă… nu, astăzi nu vorbim despre un scaun din ciocolată, ci despre unul special pentru piticii care au între un an și jumătate și 7 ani și care nu reușesc să folosească nici scaunele de copii, pentru că sunt destul de măricei, dar nici pe cele de adulți, pentru că sunt prea micuți.
SweetSeat a fost gândit de niște părinți și prietenii acestora care căutau o soluție pentru piticii care doresc să se așeze cu adulții la masă. Nu au găsit nimic destul de bun pe piață, așa că s-au decis să creeze un nou produs.

Scaunul este făcut dintr-un plastic ușor de curățat, este cât se poate de sigur pentru copii și nu se rupe prea ușor. Cel mai important lucru însă: îi așează pe micuți la loc de cinste la orice masă. Asta ca să nu mai spunem de culorile și modelele extrem de vesele care i-ar face și pe cei care nu vor să mănânce nimic să accepte o gustare doar, doar să se așeze pe scăunel.
Dacă scaunul v-a plăcut, vă mai spun că-l puteți comanda de pe site-ul producătorilor. Cu tot cu transportul în România, un scăunel “dulce” costă undeva în jurul sumei de 120$, un preț nu tocmai scăzut, dar, zicem noi, merită! 🙂
Cum vi se par scăunelele?