scaun care creste odata cu copilul
Una dintre marile griji ale părinților este aceea că scăunelele cumpărate acum câteva luni sunt deja mult prea micuțe pentru a sta confortabil copiii în ele sau că masa este deja prea joasă pentru pici. E clar că săraca mobilă rămâne la fel și că piticii sunt cei care cresc văzând cu ochii, dar ce ar fi dacă ar exista un scaun care să crească odată cu ei?
Am o veste bună și una nu tocmai bună! Pe care vreți să o citiți prima? Cred că cea bună: s-a inventat un scaun care se mărește odată ce crește copilul. Vestea nu tocmai bună: încă este în stadiu de proiect, deci nu avem cum să-l comandăm și să ne bucurăm de el în propriile gospodării.
Revin la vestea bună și vă spun mai multe amănunte. Scaunul minune se numeste Stacking Throne și este gândit de Studio Laurens van Wieringen din Amsterdam. Este special conceput pentru aceia dintre copii care nu renunță prea ușor la locul lor special din casă. Odată ce s-a decis că un anumit loc este al ei sau al lui, e clar că nu se poate schimba socoteala cu una cu două.
Atunci când piciul crește nu trebuie să faceți altceva decât să renunțați la unul dintre scaune și gata… “tronul majestății” este din nou numai bun. Și tot așa, până când ori copiii se plictisesc de scaun ori ajungeți la ultimul, care este desigur mărimea cea mai mare și pe care vă puteți odihni și voi în voie (bine, asta doar dacă aveți permisiunea majestății sale – posesorul tronului). 🙂

Mă veți întreba probabil ce veți face cu restul scaunelor pe care le-ați dat la o parte! “Nimic nu se aruncă, totul se conservă!” e valabil și la noi. Materialul din care sunt realizate scaunele este un fel de burete, așa că ele se pot transforma cât ai zice… “scaun” în jucării pentru copiii care vor să-și construiască un mic castel sau un fel de dulap. Sunt foarte ușoare, deci riscul de a se răni este extrem de mic, indirect proporțional cu distracția adică!
Era să uit! Scaunul se potrivește de minune cu biroul ajustabil pentru copii! 😀
V-ar plăcea un asfel de scaun? 🙂