scaun pentru copii
Eu știu sigur că ați trecut prin momente în care ați fi vrut să aveți un scaun pentru copii la îndemână, de aceea atunci când am văzut “mecanismul” am zis că e musai să-l vedeți și voi.
Este vorba despre o invenție isteață care transformă orice scaun de adult în unul pentru copii. Teoretic, este un produs care trebuie cumpărat, practic însă este foarte simplu de făcut chiar de voi acasă, așa că nu văd de ce am da și bani pe el.
Aveți nevoie de o bucată de material destul de mare, încât să puteți croi din ea o husă nici prea mare, nici prea mică, astfel încât să se potrivească pentru orice tip de scaun și apoi să coaseți de acea husă două sau poate chiar și mai multe bretele pentru a putea fixa bebelușul de scaun. Singurele griji sunt ca toate cusăturile să fie bine făcute, căci copilul nu va sta nemișcat, și ca bretelele să fie destul de late astfel încât să nu provoace disconfort celui mic.
Cum “mecanismul” este realizat doar din material textil, acesta poate fi luat cu voi oriunde, nu ocupă mult spațiu și este posibil să aveți nevoie de el în orice moment.
Ce credeți? Funcționează?
Sursă foto: smartmompicks.com.