Ei bine, e adevărat! Connor Zamary, un băiețel de doar șapte ani, s-a gândit cum ar fi să existe o aplicație în care utilizatorii ar trebui să pună unt, gem și altele asemănătoare pe o felie de pâine abia ieșită din prăjitorul de pâine pentru a strânge cât mai multe puncte!
Asta nu a fost tot, pentru că toți prietenii piticului au intervenit, pe cât posibil, cu sfaturi. Aplicația a fost testată de copii și apoi, pentru că băiețelul nici măcar nu are voie să-și realizeze propriul cont de e-mail, piciul și-a rugat tatăl să-l ajute cu celelalte detalii tehnice și alte probleme „de adulți”.
Pentru că știu că sunteți pare nerăbdători să aflați care este aplicația cu pricina, vă spun că se numește Toaster Pop, costă nu mai mult de 99 centi, și că cel mic a anunțat faptul că în viitorul apropiat se va lansa o versiune ceva mai nouă, 2.0.

Nu vă mai povestesc decât faptul că Connor Zamary a promis că aceasta nu va fi singura lui aplicație pentru iPhone și iPod și că sora lui mai mică cu un an, Annabelle, are și ea o nouă idee pentru o aplicație, așa că se pare că în curând (de fapt, peste zeci de ani) cei doi prichindei vor putea să pună bazele unei companii de realizat aplicații. Bine, asta la ceva timp după ce vor avea dreptul măcar la o adresă de mail oficială.
Credeți că ideile copiilor sunt mai bune decât cele ale unor adulți deja „consacrați” în acest domeniu?

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB –
iPhone 4 – 32GB –

Surs[ foto principală: techpry.com.