bebesoundsDacă ai ajuns pe UrbanKid.ro, înseamnă că ştii şi tu ce înseamnă să aştepţi să treacă săptămânile, lunile până când o să-i vezi faţa lui bebe pentru prima oară. Ajungi să te comporţi ca un soldat în armată, care îşi face AMR-uri şi taie în fiecare seară ziua care s-a încheiat. Devii curioasă la fiecare mişcare din burtică ta şi ai vrea să ai o pereche de ochi care să vadă înăuntru.
bebesounds2
Dacă s-ar putea, ai sta toată ziua la ecograf. Până şi ecografiile devin o mare dezamăgire pentru că durează puţin, chiar dacă tu nu distingi nici măcar 50% din imaginile pe care le vezi pe monitor. Bebesounds Prenatal Heart Listener n-o să te facă să vezi ce se petrece în burtică, dar o să-i poţi asculta bătăile inimii. Dacă îl foloseşti prea devreme (primul trimestru), n-o să auzi mare lucru. Aparatul amplifică toate sunetele şi, dacă bebe e mai mic, vei auzi ceva, dar nu vor fi sunetele lui.
Abia în ultimul trimestru de sarcină vei reuşi să auzi cum îi bate inimioara. Va fi amuzant pentru că la fiecare mişcare o să auzi un zgomot puternic şi prima oară s-ar putea să te sperii.
Dacă vrei şi tu Bebesounds Prenatal Heart Listener, îl poţi comanda de pe amazon.com. Există şi varianta cu 2 perechi de căşti, ca să nu-l neglijăm pe tătic, dar la un preţ aproape dublu.