papusa copil
Ei bine, există această posibilitate, datorită artiştilor plastici care pot face o papusă după chipul şi asemănarea bebeluşului tău.
Exista zeci de artisti plastici care fac păpusi ale nou născuților, pornind de la o simplă păpuşă din vinilin, care este sculptată şi vopsită meticulos până ajunge să arate ca un bebeluș adevărat, dar artificial.
Se aplică strat după strat de vopsea, pentru a recrea pielea atât de fină a bebeluşului iar apoi, cu o răbdare de fier, se ataşează circa 20.000 de fire de mohair în scalpul păpuşii. În plus, bebeluşul păpuşă are şi mirosul unui nou născut, acel miros dulceag combinat cu talc. Păpuşile nou născuţilor sunt realizate manual, detaliu cu detaliu, pentru a arata şi pentru a se simţi precum un bebeluş adevărat.
papusa
Unii artişti îşi vând creaţiile online, iar alţii recrează mediul unei creşe în propriul magazin, punând păpuşile bebelușilor în pătuţuri sau în cărucioare, pentru ca experienţa cumpărării unei astfel de păpuşi să aducă mai mult a adopţie.
Păpuşile sunt cumpărate de colecţionari de păpuşi sau de mame care vor să aibă o amintire tangibilă a bebeluşului lor, pentru totdeauna. Preţul acestor păpuşi este de aproximativ 500 euro.
papusa bebelus
Dacă unele persoane sunt absolut fascinate de ideea păpuşilor bebeluși, alţii cred că aceste păpuşi sunt de-a dreptul morbide.
Căutaţi pe net reborn dolls pentru a va face o idee despre anvergura pe care a luat-o acest domeniu.
Voi ce părere aveţi despre aceste păpuşi?
Sursă foto: Reborn-Baby.com.