copil vedeta
Nu vă luați de mine din cauza faptului că am folosit cuvintele “vedetă” și“star”, pe bune de știu cum să le numesc… “persoane publice”? “Oameni de care am auzit”? 🙂
Ei, înțelegeți voi despre cine vorbesc, despre acei “români pe care îi tot vedem la televizor și prin reviste” care au devenit părinți!
După un scurt “studiu” am descoperit că anul trecut, adică în 2010, multe persoane publice au un pitic acasă – Cristi Chivu, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, CRBL de la trupa Simplu, Monia Anghel, Prințesa Lia și Prințul Paul al României și mulți alții.
Zic să-i luăm pe rând și să punem de o listă cu ei, dar pentru asta am nevoie și de ajutorul vostru așa că vă rog, dacă aveți idee de alte vedete din România “părinți de meserie” să-mi lăsați mai jos un comentariu și promit că updatez cât pot de repede lista.
Printesa Lia și Prințul Paul al României
Sunt poate cei mai mediatizați părinți ai anului 2010. Asta pentru că la cei 56 de ani, Prințesa Lia are acum grijă de micul Carol Ferdinand al României.
Micul print Carol Ferdinand
Monica Anghel
Alexandru Aviv este numele băiețelului Monicăi Anghel. Să-i trăiască zic și sperăm cu toții că va moșteni vocea mamei.
Monica Anghel Alexandru Aviv
Cristina Rus
Tot mămică de băiețel (pe nume Dragoș) este și Cristina Rus.
Cristina Rus
Cristi Chivu
Fotbalistul Cristi Chivu este tatăl a doi copii. Adelina, soția acestuia, a născut o fetiță în toamna anului trecut, fetiță pe nume Anastasia.
Cristi si Adelina Chivu
CRBL
CRBL, cunoscut prin trupa Simplu, este tăticul Ecaterinei Alesia, dar din poza de mai jos, fotografie de pe contul de Facebook al lui CRBL, se pare că el este copilul casei, așa’i?
CRBL
Aurelian Temișan și Monica Davidescu
Aurelian Temișan și Monica Davidescu au un bebe numit Dora Maria Davidescu Temișan
Aurelian-Temisan-Monica-Davidescu
Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu a născut în 2010 un băiețel de 3,2 kg.
Adriana Bahmuteanu
Oana
Cum care Oana? Bebelușa Oana sau Oana Ioniță este mama unei fetițe frumoase.
Oana Ionita
Ne ajutați să completăm lista?
Surse foto: Carol Ferdinand al României, Alexandru Aviv, Cristina Rus, CRBL, Aurelian Temișan și Monica Davidescu , Adriana Bahmuțeanu, Oana Ioniță, Cristi Chivu, Le Fabuleux Destin d’Amelie. Flickr.com.