Am spune că suntem egoiști căci am spus “noi”, dar de fapt în egoismul nostru vorbim despre viitorul planetei.
Lăsând însă la o parte benefiiciile utilizării produselor organice pe termen lung sau mediu haideți să ne gândim la prezent, la faptul că produsele organice sunt prietenoase cu pielea copiilor. Hainele din bumbac eco sunt moi, nu produc eczeme, nu au nevoie de balsam de rufe atunci când sunt spălate.
Povestea de mai sus stă la baza magazinului online Organic Baby, care ne oferă atât produse pentru copii (de la haine, la jucării, scutece sau produse de igienă) cât și unele destinate adulților (produse de igienă, de machiaj, parfumuri și altele). Cum voi știți deja că UrbanKid.ro este fanul magazinelor cu produse organice nu aveam cum să-l ratăm și să nu vă povestim un pic despre el.
Tot la Organic Baby am descoperi și o listă cu game de produse mai mult decât cunoscute, precum:

  • Earth Friendly Products – detergenti si solutii eco pentru casa si menaj (uz casnic sau industrial)
  • Beaming Baby – scutece eco de unica folosinta si servetele umede organice
  • Green Baby – textile din bumbac organic si cosmetice/remedii bio, realizate manual
  • Simply Gentle Organic – accesorii/ igiena intima din bumbac organic
  • Earth Friendly Baby/Kids – cosmetice organice bebelusi si copii
  • Green People – cosmetice organice adulti
  • Essential Care – machiaj bio si cosmetice organice mami si bebe
  • Natracare – igiena intima naturala
  • Organic Blue – cosmetice organice adulti

Nu trebuie să ne credeți pe noi pe cuvânt când vă spunem că produsele eco de la Organic Baby ar trebui să fie în toate casele, citiți ce spun mămicile (toate testimonialele le găsiți în secțiunea specială pe Organic Baby)

Dragă Organic Baby,
Folosesc produsele bio Earth Friendly Baby pt. fetița mea de aproape 2 ani și sunt f mulțumită de ele. Deși e prima dată când comand de pe acest site, vreau să spun că sunt f bucuroasă că v-am găsit!!! Felul în care ați onorat comanda m-a impresionat, iar felul de abordare la fel; se vede că vă pasă de clienții dvs, ceea ce e important. Alimentele bio sunt super de asemenea. Noi suntem adepții mâncărurilor sănătoase, în concluzie tot ce este bio, nerafinat și brun este binevenit 🙂 În concluzie, felicitări și mult succes în continuare!!! Mulțumim că existați!

Buna ziua!
Familia noastra (care include un copilaș de 2 ani) folosește de cca. 4 ani de zile doar produse BIO, atât cosmetice cât și produse pentru menaj; Rangali (în prezent Organic baby) a fost și rămâne un aliat fidel al nostru în lupta pentru o viață mai bună 🙂 vă mulțumim și pe această cale pentru efortul și grija acordate în scopul vânzării unei game cât mai variate a produselor ECO de calitate; vă dorim mult succes în vânzări și cât mai mulți clienți fericiți cu alegerea Organic Baby!
Multumesc

Acum vine și vestea foarte bună pentru voi: dacă ne lăsați aici comentarii cu acele produse bio pe care le folosiți zi de zi -fără de care nu vă descurcați în casă, când ieșiți cu cel mic în parc sau în orice altă situație- și dacă ne scrieți o poveste despre ele aveți șansa să le câștigați. Știm că sunt multe, dar propunem să vă limitați la top 3 produse de care aveți nevoie zilnic. 😀
Așadar, care sunt cele 3 produse de care nu vă puteți lipsi în nicio situație și ce poveste aveți legată de ele?

Sursă foto: St0rmz/ Flickr.com.