Alor voștri le plac reclamele? Eu, sinceră să fiu, nu știu niciun copil care să nu fie cu adevărat fascinat atunci când apare o reclamă la televizor, indiferent cât de interesant este documentarul, filmul sau desenul animat care rula înainte de publicitate, nimeni nu are voie să schimbe canalul atunci când sunt reclame.
Revenind însă la “televizoarele noastre” vă propun să nu schimbați nici canalul și nici să nu închideți tab-ul din browser pentru că vă anunțăm de o super ofertă eMAG la televizoare.
Dacă veți face comandă astăzi de un televizor aflat în promoția eMAG veți primi pe loc un cadou. Darul poate să fie ori un iPad pe care să-l umpleți cu aplicații pentru copii, un telefon Galaxy S3 (da, chiar telefonul momentului abia lansat de Samsung), un sound bar, un alt televizor pe care să-l montați bunicilor sau prietenilor sau o cameră video, cu ajutorul căreia să înregistrați amintiri din această vară pentru mai târziu. Cadourile sunt în funcție de modelul televizorului ales, vor fi primite odată cu telvizorul, iar prețurile pentru televizoarele din ofertă variază de la 6.400 lei la aproape 23.000 de lei, în funcție de preferințe și buget, dar mai bine vă las cu toată oferta de televizoare din promoția cu daruri la pachet  🙂
Veți spune că cei mici nu au voie să se stea mult în fața unui TV, așa și este, dar cum să se uite din când în când la desene animate cuminți dacă nu la televizor? Cu limită, orice activitate este benefică, nu?

Noi v-am povestit despre promoție pentru că ni se pare o ofertă foarte bună, dar trebuie să vă spunem că orice achiziție pe care o faceți de pe eMAG.ro prin link-ul personalizat UrbanKid.ro (http://bit.ly/emag-urbankid) ne ajută să mergem mai departe și să vă oferim în continuare știri, articole și proiecte special făcute pentru voi – părinții faini care ne citiți și care știți cât de fun e să fii parinte. Sistemul se cheamă “marketing afiliat” și este 100% transparent – plătiți același preț pe care l-ați fi plătit în mod normal pentru produs, iar 3% din valoarea lui ajunge la noi.

Sursă foto: hoyasmeg/ Flickr.com.