copii cantant
Iarna este anotimpul în care pomii se îmbracă în alb, își iau mantia de catifea și mănușile pufoase și stau precum niște vrednici slujitori ai anotimpului, înfruntând gerul și mofturile vântului.
Sună precum versurile unei melodii despre iarnă, nu? Astăzi însă nu facem compuneri melodioase, ci vorbim despre niște super instrumente muzicale pentru copii. Și nu este vorba de orice instrument. Mai știți că ieri vă povesteam despre săniuța bunicului Meșterel?
Din aceeași serie sunt și aceste instrumente: materiale naturale, lemn tare tropical, piele, metal, toate cu multă grijă pentru prichindei, de la wrapmamashop.ro.
Două avem la număr de prezentat astăzi:

  1. Tobă cu mâner
    O tobă clasică, foarte ușor de folosit și bine venită atunci când copiii sunt plecați la colindat sau vor să-și colinde părinții ori vreți voi să-I învățați să colinde… înțelegeți voi
  2. Tamburină
    Deși e un instrument care nu se află prin toate tradițiile românești cum se folosește cred că se prinde oricine. Cum nu știți? Păi se bate efectiv în ea. E mică, e ușoară și abia așteaptă să scoată sunete dulci și grave în casele voastre.


Dacă vă place unul dintre instrumentele muzicale de mai sus (nouă ne plac amândouă maxim) atunci fiți pe fază pentru că pot sosi sub bradul vostru de Crăciun.
Lăsați-ne aici un mesaj despre ce cadouri va aduce Moș Crăciun copiilor și cum se ascunde Moșul să lase darurile sub brad și doi dintre voi veți primi un “supliment” la cadou: unul dintre cele două instrumente muzicale de mai sus. Cele mai frumoase și inspirate două comentarii să câștige!
Termen limită: marțea care vine, 20 decembrie!
Start joc!
LATER UPDATE
Și cei care vor avea un “avans” de la Moș Crăciun sunt… Anca și Andrea. Mămicilor veți primi pe mail detalii cu privire cum veți intra în posesia premiilor.
Mulțumim frumos tuturor pentru participare! 😀
Sursă foto: Epiclectic/ Flickr.com.