Kibot ese un roboțel kid friendly care vine cu mai multe funcții, toate super faine și utile atât pentru copii, cât și pentru părinți! Concursuri educative, videoconferințe între roboțel și mobilul părințior sau jocuri pentru pitici sunt doar câteva dintre funcțiile roboțelului!
Ce alt gadget poate, de exemplu, să scaneze cu “nasul” o carte cu povești și apoi să redea poveștile pe ecranul său? 🙂

Una dintre cele mai importante funcții, cel puțin din punctul de vedere al părinților care nu stau toată ziua cu cei mici și-i lasă și-n grija bunicilor sau bonei, este posibilitatea monitorizării celor mici.
Cu ajutorul telefonului mobil și a unei aplicații instalate atât pe robot, cât și pe smartphone-ul părinților, veți afla exact ce se petrece pe lângă roboțel, iar dacă “priveliștea” nu vi se pare cea potrivită, puteți chiar mișca roboțelul cum vreți voi prin casă, până ajungeți la locul de joacă al copiilor sau până când auziți cum trebuie ce se vorbește/ întâmplă în camera piticilor!

Kibot nu este încă lansat și la noi, dar peste granițe se vinde cu aproximativ 450$ la “liber” și cu puțin peste 5$ cu un abonament la un operator de telefonie mobilă (dat fiind faptul că Kibot poate iniția un apel telefonic sau unul video și se poate conecta și la internet).
Nouă ni se pare tare interesant device-ul, vouă vă surâde ideea unui astfel de roboțel acasă?
Sursă foto: slashgear.com.