Veți spune că suntem anti Valentine’s Day, adevărul este că da: nu suntem neapărat susținători ai acestei sărbători. Dar motivul nu este nici pe departe legat de faptul că nu e o sărbătoare națională, pentru că nici cu varianta românească, de Dragobete, nu suntem mari “prieteni”.
De ce? E simplu: noi credem în dimineți! Suntem convinși că fiecare dimineață este un alt tip de Valentine’s Day și un nou început de Dragobete. Când îți vezi copiii lângă tine și iubita sau iubitul ori soția sau soțul. Cine mai are nevoie de o singură zi pe an în care să ne dăruim cele mai frumoase sentimente și cele mai largi zâmbete când există fiecare dimineață la dispoziția noastră în care să spunem cu zâmbetul pe bune “Te iubesc!”.
Florile se pot dărui mereu, ba chiar sunt mai frumoase atunci când nu vin cu un motiv anume, pentru că ne arată că ne pasă indiferent de perioada din an, cinele romantice sunt la fel de dulci și de lungi și la final de februarie și în martie și în aprilie, iar culoarea roșie ne place maxim zi de zi pentru că ne oferă energie.
Astăzi este însă o zi specială, pentru că ne iubim un pic mai mult decât ieri.
Iubiți-vă în fiecare zi!
Sursă foto: kalyan02 / Flickr.com.