Să le luăm pe rând și sper că veți înțelege până la finalul articolului despre ce este vorba și de nu, dați un semn că o iau de la capăt.
Știți de rețeaua socială Pinterest? UrbanKid.ro este acolo de ceva timp și tot urcăm fotografii cu ceea ce ne place, ce ne-am dori și unde am vrea să mergem. Un loc de vis, aș spune, pentru că vă asigur că fotografiile urcate de noi au fost tare apreciate de ceilalți utilizatori de Pinterest (suntem modești din fire, așa cum ne știți) 😀
În altă ordine de idei, pentru că este vorba despre fotografii cu lucruri dragi și colorate, ZorileStore.ro ne invită la un concurs tare simpatic: trebuie să ne alegem ținute de vară (indiferent dacă este vorba despre haine pentru mămici, tați sau copii ori bunici) să urcăm fotografiile într-un board denumit “My Summer Style” pe Pinterest și inspirații norocoși vor câștiga un voucher de 500 de lei, bani cu care să cumpere de pe ZorileStore.ro toate hainele de vară pe care și le dorește și de care are nevoie.
Listați, pașii sunt după cum urmează:

  • Vă gândiți la o ținută de vară cu produse din magazinul ZorileStore.ro. Îl chemi și pe ăla mic să-și dea acordul și îl mai întrebi încă o dată ce-și dorește și el să poartă când afară e cald,
  • Vă faceți un cont pe Pinterest, apoi un board special denumit “My Summer Style” în care urcați ce vă doriți și musai adăugați hashtag-urile #zorilestore și #mysummerstyle. Mai pe românește: atunci când urcați pin-urile dați copy-paste la: #zorilestore #mysummerstyle,
  • Urmăriți pagina de Pinterest a magazinului online ZorileStore, cu Follow All,
  • La final, trimiteți și un mail către hello @ theconnector . ro în care dați și un link către board-ul cu produse pentru a vă înscrie la concurs.

Gata! Atât! E complicat? Mai aruncați un ochi și pe regulamentul oficial dacă aveți ceva nelămuriri sau lăsați aici un comentariu și vă răspundem numaidecât.
Distracția cu hainele de vară durează de pe 15 iunie, adică de mâine, timp de două luni. La fiecare 30 de zile vor fi trași la sorți doi câștigători inspirați și norocoși. Cei doi vor primi câte un voucher de 500 de lei pe care să-l folosească pentru o nouă garderobă de vară.
Acestea fiind spuse, spor la găsit haine faine și la PIN-uit!
PS – Aflați cum vedem noi hainele de vară și “My Summer Style” pentru toată familia 🙂
Sursă foto: anthrovik/ Flickr.com.