De aceea, mai ales dacă vorbim despre pielea delicată a copiilor, trebuie să nu uităm ca atunci când ieșim din casă, chiar dacă este vorba despre o plimbare scurtă în parc, să aplicăm creme pentru protecția solară.
Dacă suntem atenți și nu aplicăm foarte multă cremă, astfel încât ea să intre rapid în piele și să nu provoace disconfort, nu există niciun motiv pentru care am sta departe de soare.
Am căutat câteva creme de protecție solară pentru copii, dar și pentru părinți. Toate sunt naturale sau bio și le găsim la Napati.

Loțiune copii protecție solară cu levănțică SPF 25 

E o cremă rezistentă la apă, deci vă puteți bălăci sau stropi cu apă fără grijă, nu este deloc grasă, se absoarbe repede în piele și cel mai important; oferă protecția împotriva UVA și UVB.
Crema cu levănțică are un preț de 98 de lei, vine într-un tub de 150 ml și o găsiți la Napati.

Loțiune de soare SPF 20

Pentru cei care au tenul mai închis la culoare sau pentru adulți, loțiunea cu SPF 20 e numai bună. Este hidratantă și nu este grasă, deci și aceasta se absoarbe rapid în piele. Poate fi utilizată și pentru corp, dar și pentru față și conține vitamina E și provitamina B5. Și această loțiune protejează împotriva UVA și UVB.
Vine într-un tub de 125 ml, este naturală și costă 63 lei.

Loțiune calmantă după soare 

Nu e de ajuns să ne dăm cu cremă doar înainte să ieșim la plajă, ci și după. De aceea am căutat o loțiune care să calmeze pielea, să reducă roșeața dacă este cazul și iritațiile. Conține panthenol și sorbitol care asigură hidratarea pielii.
Loțiunea calmantă costă 63 lei, vine în într-un ambalaj de 125 ml și tot la Napati o găsiți.
V-țai făcut stocul cu loțiuni împotriva razelor soarelui?
Sursă foto: m.mate/ Flickr.com.