motanul incaltat
Nu-i așa că vă era dor să mai avem câte un concurs? De data aceasta este unul destinat atât părinților, cât și copiilor, pentru că aveți șansa (sau mai bine spus „șansele” căci sunt mai multe) să ajungeți la avanpremieră la filmul Motanul Încălțat 3D.
Dacă nu aveți încă planuri importante pentru seara de miercuri, 23 noiembrie, atunci fiți cu mare băgare de seamă pentru că avem cinci invitații duble pentru cei care vor să facă cunoștință cu motanul încălțat și cu prietenii lui.

Cum motănelul este tare pretențios în ceea ce privește încălțămintea, deh, doar nu degeaba i se spune Motanul Încălțat, ne-a spus că veți putea intra la filmul cu el doar dacă ne trimiteți poze cu cei mici în cizme, bocanci, ghetuțe sau ce mai au ei de încălțat pentru această iarnă.
Primii cinci părinți care urcă fotografiile pe Wall-ul nostru pe Facebook sunt declarați automat câștigători și se aleg cu o invitație dublă la vestitul film în variantă 3D. Dacă vom avea mai multe fotografii, promitem că la următorul concurs cei care au urcat acum poze vor avea prioritate. 😀
Pe locuri… fiți gata… START!

LATER EDIT:

Iar câștigătorii sunt:

  1. Popescu Denisa
  2. Chetan Maria Cristina
  3. Mihaela Bijuterii
  4. Roxana Mirela
  5. Bubulina Cristina