În Happy Feet 2 Gloria si Mumble sunt părinţii unei pufoşenii de pinguin cu voce adorabilă pe nume Erik, care nu are talent în arta dansului.

Ce se întâmplă în Happy Feet 2

Erik împreună cu alţi doi pui de pinguin şi unchiul Ramon Robin Williams fug de acasă şi ajung în Adelie Land, unde-l întâlnesc pe Sven, un pinguin zburător care face senzaţie în ţinut. În tot acest timp, grupul de pinguni imperiali este prins într-o capcană din care se pare că nu mai este cale de ieşire, un val uriaş cauzat de încălzirea glacială făcându-i prizonieri într-o vale. Pentru că plecase în căutarea fiului Mumble se numără printre puţini pinguini care pot face ceva pentru a-i scoate pe ceilalţi. Astfel începe o aventură în care animalele din diverse specii ajung la o învoială, iar pinguinii fraternizează cu oamenii, dar nici obstacolele nu întârzie să apară, fie că e vorba de elefanţii de mare, huliţii pescăruşi sau de natură temperamentală.
În iureşul aventurilor ies în evidenţă Mumble şi Gloria, care îşi experimentează calităţile de părinţi şi care se lovesc de probleme de comunicare cu Erik, care-şi caută menirea, mai ales că devine foarte confuz încă de la începutul animaţiei, el neştiind să danseze.

Facem cunoştinţă şi cu Sven, pinguinul care zboară şi este o figură eroică care pe lângă faptul că oferă spectacole, vine şi în ajutorul tuturor, dar asta până când i se descoperă secretul. Unchiul Ramon este în căutarea dragostei, de unde şi multe scene amuzante. Un cuplul nou în aceasta animatie este cel format din creveţii marini Will şi Bill, care vor să-şi depăşească condiţia de crustacee, să se adapteze şi să devină carnivori.

Animaţia este plină de momente emotionante, dar care sunt trecute cu brio prin cântec şi dans, şi cel puţin eu am plecat de la film cu dorinţa de a mă apuca de dansuri, lucru de care am fost avertizată încă de pe posterul animaţiei, pe care scria “Poate cauza dat din picioare”. În Happz Feet 2 am fost uimită să aud un hit românesc care a avut succes în toată lumea, dar vă las pe voi să descoperiţi care este.
Putem vedea happy Feet 2 3D dublat la Hollywood Multiplex, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni, The Light Cinema, Movieplex.
Putem vedea happy Feet 2 3D subtitrat la Hollywood Multiplex, Samsung Imax Cotroceni, Sun Plaza si CinemaPro, The Light Cinema, Movieplex si Grand Cinema Digiplex.
Sursă foto: imdb.com.