Și cam care ar fi acele lucruri care ridică semne de întrebare multor părinți, care-I îngrijorează peste măsură, dar care sunt întâlnite în mai toate famillie?

Nu mănâncă destul de mult

Am auzit-o și eu, ați auzit-o și voi, dacă nu ați trecut prin această “problemă”. E drept, sunt zile în care aveți senzația că cei mici nu mănâncă mai nimic, dar organismul lor trece printr-o grămadă de modificări și de cele mai multe ori faptul că nu mănâncă mai nimic nu înseamnă nimic altceva decât că… nu le este foame.
Pentru a avea siguranța că totul este în ordine, dați o fugă la medicul pediatru, pentru a-l măsura și cântări pe cel mic, măcar așa scăpați de o grijă.

Ce cred ceilalți părinți despre voi

Rude, prieteni, cunoscuți, în parc, în casa voastră sau în vizită ori pe stradă veți întâlni mereu părinți care au alte viziuni asupra creșterii copilului. Este greu să le comparăm sau să decidem care este cea mai bună. Metoda perfectă pentru fiecare este cea pe care a ales-o și atât!
Ceea ce faceți voi este doar treaba voastră și a copiilor, atât! Nu trebuie să dați explicații nimănui, așa că vă propun să nu vă mai pierdeți timpul cu asta și în locul discuțiilor lungi în contradictoriu cu alți părinți să mergeți la o plimbare, doar voi cu cei mici.

Perfecțiune

Perfecțiunea nu este posibilă. Sau, altfel spus, perfecțiunea este ce aveți voi în casă, un altfel de perfecțiune nu este necesară.
Care credeți că mai sunt grijle părinților care nu ar trebui să fie deloc “griji”?
Citiți mai multe pe huffingtonpost.com.
Sursă foto: dospaz/ Flickr.com.